14 dagengratis milon

Lees meer

Bedrijfsfitness

D’Espo Milon PT Club bedrijfsfitness  Bergen op Zoom

Bedrijfsfitness is goed voor uw medewerkers en goed voor uw bedrijf. Uw medewerkers krijgen een hele mooie extra secundaire arbeidsvoorwaarde. Met fitness voor bedrijven dringt u ziekteverzuim terug: gezonde werknemers zijn gelukkiger en productiever. Bovendien profiteert u van belastingvoordeel.

Bedrijfsfitness  Bergen op Zoom

Wilt u bedrijfsfitness in Bergen op Zoom? D’Espo Milon PT Club biedt bedrijfsfitness voor MKB, ZZP’ers en overheden. Uw medewerkers worden bij ons fit en gezond met twee wekelijkse trainingen van slechts 35 minuten op de Milon Cirkel.

Wat is bedrijfsfitness met de Milon Cirkel?

Bedrijfsfitness in  Bergen op Zoom op de Milon Cirkel van D’Espo Milon PT Club is een gevarieerde training: een totale workout op twaalf apparaten, waarmee uw mensen zeer effectief werken aan kracht en cardio. De Milon Cirkel is een zeer doordachte trainingsmethode die op wetenschappelijke basis is ontwikkeld met kennis van bewegingsleer en het menselijk lichaam. Deze unieke trainingsmethode is ongekend effectief. Daardoor is de trainingsduur kort, maar het effect zeer groot.
Bedrijfsfitness loont, want gezonde werknemers zijn gelukkiger en productiever

Investeren in vitaliteit loont

Het is onomstreden: investeren in vitaliteit loont voor bedrijven en organisaties. Uw medewerkers krijgen een mooie extra secundaire arbeidsvoorwaarde: zij sporten gratis. Dat stimuleert mensen om te gaan bewegen. Dankzij de zeer effectieve training op de Milon Cirkel kost dit weinig tijd en is het effect groot, zowel in kracht als cardio. Uw medewerkers voelen zich fitter en gezonde mensen zijn alerter, energieker en productiever. Bovendien is goede zorg voor medewerkers een impuls voor het maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo) van uw organisatie.

Bedrijfsfitness in Bergen op Zoom met belastingvoordeel

De overheid wil gezond leven stimuleren. Daarom maakt de Belastingdienst bedrijfsfitness voor u als werkgever fiscaal aftrekbaar. Zo kunt u het fitnessabonnement als werkgever betalen en de kosten verrekenen met het brutoloon van uw medewerkers. Zij besparen op belasting en u bespaart op sociale lasten. Hoe veel u hiermee bespaart, hangt er onder meer van af of u gebruik maakt van de werkkostenregeling van de Belastingdienst. Uw accountant, fiscalist of boekhouder kan u dit exact vertellen.
________________________________________

Voordelen van bedrijfsfitness bij D’Espo Milon PT Club in Bergen op Zoom

● een sportieve impuls voor elke organisatie
● gezonde medewerkers presteren beter
● u biedt uw mensen een mooie secundaire arbeidsvoorwaarde
● bedrijfsfitness is fiscaal aftrekbaar
● minder ziekteverzuim, dus lagere ziektekosten
● snel en effectief fit en gezond met Milon Cirkel

Nationaal Bedrijfsfitness Plan

D’Espo Milon PT Club is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 40% belastingvoordeel te gaan fitnessen!

Bedrijfsfitness Nederland
Postadres Postbus 842, 8440 AV Heerenveen
Telefoon 0513 – 633 111
Fax 0513 – 636 050
Email [email protected]
Internet www.bedrijfsfitnessnederland.nl

Wil je ons gratis uitproberen met een proefweek?

Vraag nu aan
octagon-border

Five

logo-ico

Neem contact op

Personal training

Vitaliteit voor iedereen!

Motivatie, plezier en optimaal trainingsresultaat dankzij training op maat en persoonlijke uitdaging bij D'Espo Milon PT Club, Fitnesscentrum in Bergen op Zoom

Jouw doelstelling

Bij D'Espo Milon PT Club kun jij kiezen voor een passend abonnement dat geheel aansluit op jouw doelstelling! En weet je wat pas echt uniek is? Wij beloven je resultaat!

Doe de gratis fittest Klik hier
logo-ico