14 dagengratis milon

Lees meer

FITNESS IN BERGEN OP ZOOM

D’ESPO MILON PT CLUB, PERSOONLIJKE TRAINING MET EFFECT

Wil jij snel en eenvoudig fit worden? Met de full body workouts van D’Espo Milon PT Club fitness in Bergen op Zoom bouw je kracht, conditie en gezondheid op in slechts twee keer 35 minuten sporten per week. Op de Milon Cirkel train je kort en intensief op twaalf workout-apparaten, slechts één minuut per krachttoestel en vier minuten per cardio-toestel.

HOE INTENSIEF FITNESS JE BIJ D’ESPO MILON PT CLUB IN  BERGEN OP ZOOM?

Dat bepaal je zelf. Samen met je coach bepaal je jouw persoonlijke wensen en doelen. Wat wil je bereiken? Waar sta je als je begint en wat moet je daarvoor doen? Dit resulteert in een persoonlijk programma, dat je coach van D’Espo Milon PT Club in Oosterhout en Bergen op Zoom voor je uitzet.

BIJ FITNESS IN BERGEN OP ZOOM EEN PERSOONLIJKE TRANSPONDER-ARMBAND/CHIPKAART

Op je persoonlijke transponder-armband staat jouw trainingsprogramma. Met de info op de chip in die armband stellen de apparaten zich automatisch helemaal op maat voor jou in. Ook houden wij hiermee jouw persoonlijke vorderingen bij. De trainingsintensiteit wordt langzaam maar zeker groter, in kleine stapjes zodat je jouw lichaam optimaal belast: voor maximaal effect en minimale kans op blessures.

GEEN TIJD OM TE SPORTEN? GEEN ZIN IN EEN WORKOUT? DAN IS DE MILON CIRKEL ÉCHT IETS VOOR JOU!

Vind jij het niet echt leuk om naar de sportschool te gaan? Of kom je er door tijdgebrek niet aan toe? Maar wil je wel graag fit en slank zijn? Dan is de Milon Cirkel D’Espo Milon PT Club fitness in Bergen op Zoom écht iets voor jou. Want in slechts een uurtje per week blijf je sterk, beweeglijk en gezond. Je traint in een aangename lounge-omgeving waar niet het presteren voorop staat, maar waar het gaat om health en feelgood.

WAT IS DE MILON CIRKEL?

De Milon Cirkel is een gevarieerd programma met workouts op twaalf automatische fitnesstoestellen Met deze toestellen train je zowel kracht als cardio. De trainingen zijn kort en intensief, je krijgt een signaal zodra je moet overstappen op het volgende toestel. In slechts 35 minuten voer je de complete training uit! Met jouw persoonlijke transponder-armband stelt elk toestel zich automatisch volledig in aan de hand van jouw voorkeuren en vorderingen. Zo train je altijd optimaal!

Met de Milon cirkel hoef je slechts 2 keer per week 35 minuten te trainen

Kom 14 dagen gratis sporten
octagon-border

Five

logo-ico

Neem contact op

Personal training

Vitaliteit voor iedereen!

Motivatie, plezier en optimaal trainingsresultaat dankzij training op maat en persoonlijke uitdaging bij D'Espo Milon PT Club, Fitnesscentrum in Bergen op Zoom

Jouw doelstelling

Bij D'Espo Milon PT Club kun jij kiezen voor een passend abonnement dat geheel aansluit op jouw doelstelling! En weet je wat pas echt uniek is? Wij beloven je resultaat!

Doe de gratis fittest Klik hier
logo-ico