14 dagengratis milon

Lees meer

Personal training Bergen op Zoom

PERSONAL TRAINING OF SMALL GROUP TRAINING BIJ D’ESPO MILON PT CLUB

Ben je op zoek naar personal training of small group training in  Bergen op Zoom? Of is sporten met een personal trainer of personal coach voor jou misschien toch net een stap te ver? Wil je graag fit, slank en gezond worden? Maar moet het wel betaalbaar zijn? Denk dan eens aan de zeer persoonlijke training op de Milon Cirkel bij D’Espo Milon PT Club in Bergen op Zoom.

PERSONAL TRAINING IN  BERGEN OP ZOOM TE DUUR?

Personal training is zeker effectief. Maar wat kost een personal trainer? Personal training is duur. En dat is logisch, want je gaat sporten met een personal coach helemaal voor jezelf alleen. Vraag je eens af: moet persoonlijke training op maat echt zo duur zijn? Nee, niet bij D’Espo Milon PT Club in  Bergen op Zoom. Trainen op de Milon Cirkel is een personal training, maar dan veel betaalbaarder.

PERSONAL TRAINING IN  BERGEN OP ZOOM MET DE MILON CIRKEL

Trainen op de Milon Cirkel bij D’Espo Milon PT Club in  Bergen op Zoom is een heel persoonlijke training. Als lid beschik je over je eigen transponder-armband of chipkaart. Deze draag je tijdens het sporten. Op de chip in de transponder-armband of chipkaart staat al jouw persoonlijke informatie. Aan de hand hiervan stellen de twaalf trainingsapparaten van de Milon Cirkel zich helemaal automatisch in naar jouw persoonlijke eigenschappen en wensen. Ook staan jouw capaciteiten, doelen en vorderingen erin. Aan de hand hiervan wordt automatisch de trainingsintensiteit bepaald. Je traint met exact de juiste belasting voor optimaal effect en minimale kans op blessures.

Trainen op de Milon Cirkel van D’Espo Milon PT Club  is een personal training, maar dan veel betaalbaarder!

MILON CIRKEL, EFFECTIEVE SMALL GROUP TRAINING

Een workout op de Milon Cirkel bij D’Espo Milon PT Club in  Bergen op Zoom is een small group training. Met een klein aantal sporters leg je het trainingscircuit van twaalf toestellen af. Hierbij wissel je na een minuut op elk krachtapparaat en na vier minuten op elk cardio-apparaat. Hierdoor wordt trainen op de Milon Cirkel nooit saai.

PERSONAL TRAINING OF SMALL GROUP TRAINING

Personal training  op de Milon Cirkel van D’Espo Milon PT Club kan individueel of als small group. Wie individueel komt, kan aansluiten in een van de groepen van D’Espo Milon PT Club. Ook is het mogelijk om als groep te komen sporten, je volgt dan small group training op de Milon Cirkel met mensen die je kent. Vind je het niet prettig als er tijdens het sporten allemaal vreemde ogen op jou zijn gericht? Dan is personal training of small group training op de Milon Cirkel bij D’Espo Milon PT Club in  Bergen op Zoom echt iets voor jou.

Wil je ons gratis uitproberen met een proefweek?

Vraag nu aan
octagon-border

Five

logo-ico

Neem contact op

Personal training

Vitaliteit voor iedereen!

Motivatie, plezier en optimaal trainingsresultaat dankzij training op maat en persoonlijke uitdaging bij D'Espo Milon PT Club, Fitnesscentrum in Bergen op Zoom

Jouw doelstelling

Bij D'Espo Milon PT Club kun jij kiezen voor een passend abonnement dat geheel aansluit op jouw doelstelling! En weet je wat pas echt uniek is? Wij beloven je resultaat!

Doe de gratis fittest Klik hier
logo-ico