14 dagengratis milon

Lees meer

Five

Five in  Bergen op Zoom, pijnvrij bij gewrichts- & rugklachten

Five is dé gerichte training bij gewrichts- en rugklachten. Heb je vaak rugpijn, nekklachten, pijn aan je schouders of last van je heupen? Met Five van sportschool D’Espo Milon PT Club in Bergen op Zoom breng je spierfuncties in rug en gewrichten weer op orde. Voor een aangenaam, prettig en pijnvrij leven.

Five van D’Espo Milon PT Club sportschool in  Bergen op Zoom

Wil jij alles kunnen doen zonder dat je wordt belemmerd door lichamelijke klachten? Door de Westerse manier van leven en werken kampen veel mensen met pijn aan hun rug, nek, schouders en heupen. De oorzaak is te weinig en onnatuurlijk gebruik van spiergroepen. Met Five herstel je jouw de spierfuncties. Voel je fit en energiek met Five van D’Espo Milon PT Club in  Bergen op Zoom.

Waarom kies je voor Five bij nekpijn, rugklachten, schouderpijn en heupklachten?

● Five vermindert en geneest pijn en klachten
● Five geeft je jouw natuurlijke beweeglijkheid terug
● Five is perfect voor iedereen die veel zit
● Five verbetert je atletische eigenschappen
● Five versterkt je spieren
● Five is heel goed te combineren met je overige work-outs
● Five is effectief bij artrose
● Five is al na enkele trainingen effectief
● Five duurt slechts tien minuten

Bestrijd de oorzaak van rug-, schouder-, nek- en heupklachten

Met Five in  Bergen op Zoom pak je pijn aan je rug, schouders, nek en heupen bij de bron aan. Want in de meeste gevallen zijn dit houdingsklachten: te veel en te lang zitten in dezelfde houding, bijvoorbeeld achter de computer. Het innovatieve programma Five is speciaal ontwikkeld voor compensatie van deze onnatuurlijke houding. Zo bestrijdt Five niet alleen klachten, Five voorkomt ook het ontstaan van pijn. Five is bewezen effectief, mensen die het hebben ervaren blijven Five beoefenen. Want wie wil er nou altijd pijn?

Probeer ons uit met een gratis proefweek

Vraag nu aan
octagon-border

Five

logo-ico

Neem contact op

Personal training

Vitaliteit voor iedereen!

Motivatie, plezier en optimaal trainingsresultaat dankzij training op maat en persoonlijke uitdaging bij D'Espo Milon PT Club, Fitnesscentrum in Bergen op Zoom

Jouw doelstelling

Bij D'Espo Milon PT Club kun jij kiezen voor een passend abonnement dat geheel aansluit op jouw doelstelling! En weet je wat pas echt uniek is? Wij beloven je resultaat!

Doe de gratis fittest Klik hier
logo-ico