14 dagengratis milon

Lees meer

Milon Cirkel in Bergen op Zoom

Milon Cirkel

Wil je niet urenlang in een volle sportschool spenderen? Maar wel fit, sterk, beweeglijk, gezond en slank zijn? Met de Milon Cirkel bij D’Espo Milon PT Club bereik je dit door slechts 2 keer per week 35 minuten te trainen! Vaker trainen mag natuurlijk ook. Prettig is dat je altijd bij ons terecht kunt, nooit hoeft te wachten op toestellen en door professionele coaches wordt begeleid. Zo train je snel en effectief!

Altijd persoonlijke begeleiding

Wanneer je traint met de Milon Cirkel, heb je geen tijd om je te vervelen! Je wisselt steeds 1 minuut trainen op een krachttoestel af met 4 minuten trainen op een cardiotoestel. In slechts 35 minuten gebruik je alle Milon-toestellen en heb jij jouw workout voltooid! Natuurlijk train je bij D’Espo Milon PT Club onder professionele begeleiding. Zo is er altijd minimaal één coach aanwezig om je te begeleiden. Ook jouw virtuele coach, het display, geeft je aanwijzingen zodat je de juiste beweging maakt op het juiste tempo.

Waarom trainen met de Milon Cirkel?

Bij D’Espo Milon PT Club geven wij je vijf redenen om vandaag nog te starten met de Milon Cirkel:

✓ 30% meer resultaat dan een reguliere fitnesstraining
✓ Slechts 2 keer per week, 35 minuten trainen
✓ Maximaal 4 minuten op hetzelfde toestel
✓ Professionele begeleiding door Milon-coaches
✓ Toestel volledig aangepast op jouw lichaam

Milon-app

Bekijk je trainingsgegevens en resultaten altijd én overal met de Milon-app op je telefoon. Bekijk bijvoorbeeld je workout-plan en of je alle oefeningen correct uitvoert, bekijk je prestaties en vergelijk je training prestaties met anderen. Meer weten over de app? En waar je die kunt downloaden? Je Milon-coach vertelt je er graag meer over.

Milonizer/Milon You

Alle toestellen ingesteld in 5 seconden. Goed trainen is een kwestie van de juiste instelling, de juiste instelling is een kwestie van 5 seconden met de Milonizer. De Milonizer is een unieke bodyscan die ervoor zorgt dat de Milon Trainer de Milon Cirkel toestellen binnen 5 seconden perfect instelt voor degene die erop gaat trainen. de Innovatieve Milonizer is de perfecte aanvulling op het Milon Cirkel concept: simpel, veilig en effectief. Slechts een visuele check en de juiste bepaling van de weerstand is voldoende om leden optimaal te laten trainen.

Gratis proefweek

Kom trainen met de Milon Cirkel bij D’Espo Milon PT Club tijdens een gratis proefweek en ontdek of deze vorm van fitnessen bij jou past

Probeer ons uit met een gratis proefweek

Vraag nu aan
octagon-border

Five

logo-ico

Neem contact op

Personal training

Vitaliteit voor iedereen!

Motivatie, plezier en optimaal trainingsresultaat dankzij training op maat en persoonlijke uitdaging bij D'Espo Milon PT Club, Fitnesscentrum in Bergen op Zoom

Jouw doelstelling

Bij D'Espo Milon PT Club kun jij kiezen voor een passend abonnement dat geheel aansluit op jouw doelstelling! En weet je wat pas echt uniek is? Wij beloven je resultaat!

Doe de gratis fittest Klik hier
logo-ico